Salgs og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på dksko.dk


dkshoes.dk drives af
DKshoes Brønderslev ApS
CVR-nr. 42554367
Østergade 63
9700 Brønderslev
Tel.: 21705302
Email: brslev@dkshoes.dk

For at handle på Dkshoes.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Betaling og levering
Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay. Anvendes MobilePay til betaling opkræves gebyr for det underliggende betalingskort. 

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. 

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. 

Ordren leveres 1-3 hverdage efter dit køb, dog leverer vi typisk hverdagen efter din bestilling, hvis du bestiller inden kl. 16. På produktniveau, kan du altid se den forventede leveringstid.

Vi leverer varerne med GLS og leverer i hele Danmark, samt flere udenlandske destinationer, som fremgår af vores checkout, når du vælger leveringsadresse.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt , får varen i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan fungerer fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til:

DKshoes Brønderslev ApS
Østergade 63
9700 Brønderslev
Tel.: 21705302
Email: brslev@dkshoes.dk

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os eller til

DKshoes Brønderslev
Østergade 63
9700 Brønderslev

Hvis du ønsker at returnere din ordre, kan du sende os en mail på brslev@dkshoes.dk og købe en returlabel for 39,-

Vi fratrækker beløbet når vi udbetaler returbeløbet til dig. 

Uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, såfremt du returnerer hele ordren. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Du bedes vedlægge en kopi af fakturaen, ordrebekræftelsen eller tydeligt vedlægge et stykke papir med dine oplysninger inklusiv ordrenummeret. Det vil lette vores ekspedition betragteligt.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Bed om og gem derfor postkvittering samt track and trace nummer.

Reklamation
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at returnere varen til:

DKshoes Brønderslev ApS
Østergade 63
9700 Brønderslev

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Ydermere bedes du medsende dit oprindelige ordrenummer, samt kontaktoplysninger.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace- nummer.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Dog skal du stoppe med at benytte produktet ved fundet reklamation, for at vi har mulighed for at vurdere reklamationen korrekt.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password